Achtergrond afbeelding
vervolg image

Winterfair, een fair voor de hele familie

woensdag 1 oktober 2014

Opnieuw is de activiteitencommissie erin geslaagd om een fair te organiseren vol activiteiten. We borduren voort op de succesvolle formule van de voorgaande Winterfairs, maar hebben ook een aantal nieuwe activiteiten in het programma. De Winterfair zal plaatsvinden op Zorgboerderij de Borkeld, De Borkeld 1a te Rijssen. Datum: 13, 14 en 15 november 2014. Kijk voor meer informatie op: http://www.winterfairdeborkeld.nl/

DEELNEMERS

Ruim 55 deelnemers uit de plaatselijke, maar ook landelijke middenstand presenteren hun producten in een verwarmde beurstent of buiten op het terrein van Zorgboerderij de Borkeld.

EIGEN PRODUCTEN

Naast de producten van de deelnemende bedrijven worden producten aangeboden die door de ouderen of mensen met een verstandelijke beperking zijn vervaardigd. Te denken valt aan: vogelhuisjes, voerkransen, nestkastjes etc.

ACTIVITEITEN

Op de verschillende dagen kunt u genieten van activiteiten als: een roofvogelshow, hondendressuur, een ganzenhoeder, een tekenaar, klompenmaker, presentatie Rijssense klederdracht, diashow en presentatie oud Rijssen, opgezette dieren etcetera. Voor de kinderen zijn er verspreid over het terrein diverse spelletjes te doen en kunnen er broodjes gebakken worden bij het kampvuur.

UITDAGING

Wie gaat de uitdaging aan en kan een grote terreinwagen in balans krijgen op een speciaal daarvoor vervaardigde wip?

ETENSWAREN

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens. Verspreid over het terrein kunt u genieten van een bakje koffie met iets lekkers uit eigen bakkerij, warme chocomelk, pannenkoeken, oliebollen, gebakken of gerookte vis, patat, erwtensoep, broodje hamburger etcetera. Vergeet u vooral niet de rookworsten en de Rijssense hartjes mee naar huis te nemen.

GEZELLIGHEID

Elkaar ontmoeten, warmen en bijpraten bij de vele vuurkorven die voor de gelegenheid verspreid over het gehele terrein worden neergezet. Kortom een fair vol sfeer en ontmoeting, een fair voor de hele familie.

PARKEREN

Parkeren kunt u in een van de weilanden in de nabijheid van de Winterfair. Om opstoppingen te voorkomen koopt u bij het verlaten van de Winterfair een parkeerkaart voor € 1,--. Met deze kaart kunt u de parkeerplaats verlaten.

Het kan niet anders dan dat u nieuwsgierig bent geworden. We nodigen u dan ook van harte uit om de Winterfair te bezoeken. Neem vrienden, kennissen, buren en familieleden mee.

Ga naar de vorige pagina