Achtergrond afbeelding

Nieuwe website voor DAC de Molenhoek

vrijdag 18 oktober 2019

Een nieuwe huisstijl voor Siloah

 

De afgelopen maanden hebben we als organisatie nagedacht over hoe we onszelf willen positioneren. Dit heeft geresulteerd in een nieuw logo en nieuwe huisstijl en website voor Sirjon, Elim, Maranatha en ook Siloah. Ons complete verhaal leest u op https://www.siloah.nl/nieuwe-huisstijl-voor-siloah/.

 

Wat betekent dit voor u?

In verband met de nieuwe huisstijl is er een nieuwe website gemaakt voor Siloah. In deze website is ook een pagina voor DAC De Molenhoek ondergebracht. Op deze pagina is straks alle informatie te vinden over de Molenhoek en kunt u ook uw producten bestellen, die u nu op deze website besteld. Dit betekent dat deze website binnenkort uit de lucht gaat. Het enige wat u hiervan merkt, is dat de nieuwe website er iets anders uit zal zien. Het gebruik van de webshop blijft gebruiksvriendelijk! In de nieuwe webshop heeft u straks ook de mogelijkheid om via iDeal te betalen. Uiteraard kunt u er nog steeds voor kiezen om contant te betalen, net wat u fijn vindt.

 

Wanneer gaat dit in?

Wij streven ernaar om op D.V. vrijdag 1 november de nieuwe website in gebruik te nemen. Als u dan naar de website van de Molenhoek gaat, wordt u automatisch doorgestuurd naar de nieuwe website. Deze link blijft dus nog in gebruik. Onze nieuwe website kunt u ook bereiken via www.siloah.nl/locaties/rijssen/webshop/.

 

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Jan Boertje via j.boertje@siloah.nl of 06-83160280.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Boertje

Manager Zorg

Ga naar de vorige pagina